Rólunk

Ebland kutya-, cica- és kisállat panzió

Panziónk 2007-ben nyitotta meg kapuit vendégei előtt. Azóta a nagy érdeklődésre való tekintettel, bővült a kutyás kenelsor, épültek új futtatók, megépült a cicák és kisállatok elszállásolására kialakított külön épület, kutyaiskolánk pedig már számtalan lehetőséget biztosít a tanulásra, valamint a hasznos örömteli együttlétre a kutya-gazdi párosoknak.

Hatalmas lelkesedés, rengeteg befektetett idő és példátlan csapatmunka áll a fejlődésünk mögött. Gondozóink, kiképzőink mind szakképzett, tapasztalattal rendelkező igazi fanatikus állatbarátok, így sikerülhet újra és újra megnyerni a gazdik bizalmát és a kedvencek szeretetét. 

A kiemelkedően szép, gondozott, biztonságos környezet, még nem minden, kedvencünket más felügyeletére bízni bizalmi kérdés. Ezt mi is mint dolgozók, valamint kutyák, cicák, és kisállatok szerető tulajdonosai pontosan megértjük, így a gazdikkal együtt működve próbáljuk a lehető legnagyobb kényelmet és nyugalmat biztosítani a kedvenceiknek.

Egy panzióban nagyon nehéz pótolni az otthont, ahol egy kedvenc egy egész család szeme fénye, de mindent elkövetünk azért hogy vendégeink a legnagyobb biztonságban, a lehető legtöbb boldog élményt szerezzék az itt töltött idő alatt.

Kapcsolat

Nyitvatartás

Minden nap 8:00 - 9:00 és 17:00 - 18:00 között

Cím

9081 Győrújbarát, Hrsz: 0221/23
Koordináták: N 47.589668° E 17.613557°

Telefonszám

Panzió (hely)foglalás - (+36) 30 910 4421