Álomgazdi Kerestetik Egyesület

Panziónkban néhány kennelt gazdi kereső állatok számára tartunk fent.

A nálunk élő kutyusok és cicák ugyanazt a figyelmet és törődést kapják, mint panziós vendégeink egészen addig míg szerető otthont nem sikerül találnunk nekik.

Gazdikeresőink időpont egyeztetéssel látogathatók, sétáltathatók, szerződéssel örökbefogadhatók. A panzió dolgozói nagy szeretettel készítik kézműves termékeiket, elsősorban újrahasznosított anyagokból, melyek helyszínen történő megvásárlásával a nálunk élő otthontalan állatok ellátását támogathatják.

2023-tól az adó 1%-át is fogadni tudjuk, az alábbi adószámra: 19226185-1-08

Kajla és Nyurga

Kajla és Nyurga 1 éves keverék tesók. Ivartalanított kanok mindketten. Nagyon barátságosak, játékosak. Embereket nagyon szeretik és bármilyen nemű, fajtájú kutyussal elvannak. Bárkinek jó választás lehet akinek van energiája a sok játékra. Akár külön is költöznének családhoz.

 

Brenda

Brenda egy 2 év körüli ivartalanított szuka kutyus. Emberekkel bizalmatlan és félős. Kutyák társaságában boldog igazán. Bármilyen méretű, fajta kutyussal jókat játszik. Nagyon nyugodt és türelmes-békés, aki félelmében sem harapna.

FONTOS! Csak olyan ember jelentkezzen gazdinak aki kellő türelemmel és idővel rendelkezik ahhoz, hogy elnyerje a bizalmát!

Kobi

Kobi 4 év körüli kb vizsla méretű, ivartalanított kan kutyus. Nagy a mozgásigénye, imád labdázni, játszani, futkározni. Ragaszkodó és barátságos viszont néha makacs. Nem túl jó a viszonya más kutyusokkal, ezért inkább egyedüliként ajánlott.

Néha elfogad 1-1 szuka kutyust de nagyon válogatós. A bezártságot rosszul viseli, folyamatosan kisebesíti az orrát, pattog a kennelben. Ez a fajta élet nem neki való!! Mindennap csak azt várja, hogy valaki beleszeressen!

Lucius

Lucius 3 év körüli ivartalanított britt keverék gyönyörű kandúr cica. Barátságos, kedves és határozott macsek akit nehéz zavarba hozni. Nyugodt, szinte lusta, nem tolakodó, de a simogatásnál csak a pocakját szereti jobban. 

Allergiája miatt hypoallergén tápot eszik.Legtöbb macskával jól kijön, de alapvetően domináns más állatokkal szemben.

Kapcsolat

Nyitvatartás

Minden nap 8:00 - 9:00 és 17:00 - 18:00 között

Cím

9081 Győrújbarát, Hrsz: 0221/23
Koordináták: N 47.589668° E 17.613557°

Telefonszám

Panzió (hely)foglalás - (+36) 30 910 4421